UPGRADE

Een energieke community vol creativiteit, vernieuwing en positieve vibes

G2-83

Stel je voor: een bruisende virtuele ruimte waar getalenteerde ondernemers uit verschillende vakgebieden samenkomen om hun expertise en ideeën te delen. 

En waar ik, als creatief brein, actief met je meedenk. 

Een plek waar creativiteit vloeit, waar vernieuwing wordt gestimuleerd en waar groei wordt omarmd. Hier krijg je niet alleen nieuwe ideeën en ontdek je nieuwe strategieën maar krijg je ook een netwerk van gelijkgestemde professionals die elkaar aanmoedigen, uitdagen en inspireren.

Of je nu aan het begin van je ondernemersreis staat en zoekt naar begeleiding en inzichten, of al jarenlang een succesvol bedrijf runt en verfrissende perspectieven wilt verkennen, upgrade biedt jou de tools, de community en de steun die je nodig hebt.

Tijdens onze tweewekelijkse sessies via Zoom duiken we in jouw vragen en gaan we samen op zoek naar creatieve ideeën.

Ik ben er om je te begeleiden, om je uit te dagen en om je te inspireren om verder te laten denken dan je comfortzone. 

De andere weken denk ik met je mee via Voxer. Jij stuur je vraag vooraf in.

Samen creëren we een omgeving waarin jouw ideeën kunnen groeien en bloeien.

Of je nu een frisse kijk op je bedrijf nodig hebt, een creatieve oplossing zoekt of gewoon wat positieve vibes wilt ontvangen, je bent van harte welkom bij upgrade.

 

 

G2-13
G2-54

Praktisch

Elke week ben ik er voor jou. De ene week in een livesessie via zoom en de andere week kun je je vraag bij mij insturen en beantwoord ik ze via Voxer.

Alle sessies worden opgenomen dus je kunt het altijd terugkijken en ook kun je meeluisteren met de vragen van de andere ondernemers. Uit ervaring weet ik dat je ook super veel leert van de vragen van de anderen.

Investering

Upgrade is een membership, Er zijn op dit moment nog 3 plekken voor 77 euro per maand voorJe kunt elke maand opzeggen. Let wel op: het bedrag waarvoor je instapt is het bedrag wat je betaalt zolang je lid blijft. Stap je uit en wil je later weer instappen dan betaal je het bedrag welke dan geldt.

Met upgrade loop je nooit vast omdat ik er elke week voor je ben om je back on track te houden. Ik daag je uit om nog creatiever te gaan denken. En heel belangrijk, ik zet je echt aan tot actie. Kleine stappen, elke week weer. Dat is magic!