1

Pick my brain sessie

Behoefte aan een snelle creatieve & eerlijke blik op jouw idee, tekst, website of ander concept? Omdat je vastloopt of even helemaal geen inspiratie hebt? wacht niet langer maar boek een Pick my Brain sessie. Binnen 24 uur heb jij de opname in je mailbox en kun je weer vol inspiratie verder.

Hoe werkt het?

Jij stuurt mij per mail iets waar je nog niet helemaal tevreden over bent. Bijvoorbeeld jouw website, een stuk tekst, jouw nieuwe weggever, je nieuwe aanbod. Alles is mogelijk.

Ik geef je realtime feedback en krijgt al mijn creatieve hersenspinsels.

wat is realtime?

Direct als ik jouw mail open zet ik mijn schermopname inclusief geluid aan. Dus vanaf het moment dat ik je mail open en ga praten start ook de opname en ga ik los 🙂 

Dat kunnen bijvoorbeeld tips zijn hoe je je tekst lekkerder leesbaar maakt, dingen die mij opvallen, dingen die mij niet helemaal duidelijk zijn. Maar ook bedenk ik ter plekke nieuwe ideeën voor je en zie creatieve mogelijkheden zodat jouw tekst, website of idee nog beter wordt.

lia

Wat vond ik het heerlijk dat iemand even to the point met je meekijkt. Ik hou van snelle, goede feedback waar ik direct iets mee kan. Dat is precies wat ik uit de Pick my Brain-sessie heb gehaald met Hilde waarin ze een landingspagina van mij doorneemt. Ik kreeg in de video een heldere uitleg, goede voorbeelden hoe ik iets veel beter kan verwoorden en eerlijke feedback. Mijn directe reactie naar haar was "Hilde, ik vond het te gek! Ik heb blaadjes volgeschreven". De video kreeg ik dezelfde dag nog toegestuurd en de volgende ochtend kon ik direct verder. Ideaal! Echt een aanrader, thanks Hilde!

 

Lia Remmelzwaal

Door de ogen van jouw (potentiele) klant

Dit alles realtime, ik bekijk jouw mail niet vooraf. Alles wordt direct opgenomen als ik jouw mail open. Je krijgt dus letterlijk een kijkje in mijn creatieve brein. Juist die ongecensureerde opmerkingen, tips en hersenspinsels zijn super waardevol. En ik kijk ook door de ogen van jouw potentiële klant. Het zijn vaak ook de puntjes op de i waar je gewoon niet over na hebt gedacht. Doordat ik zo hardop met je mee denk en je vragen stel kun je alles nog net even beter maken en zul je merken dat je daardoor beter verkoopt of meer aanmeldingen krijgt.

De opname krijg je direct in je mailbox zodat jij deze kunt bekijken en vol inspiratie weer verder kunt.

Investering

De investering voor deze sessie incl. opname is €75,- ex btw. 

Stap 1

Jij stuurt mij per mail datgene waar je graag feedback en een creatieve blik op wilt hebben. Je mag ook bijlages meesturen of linkjes meesturen. Kijk maar wat voor jou het fijnste is.

Stap 2

Als ik jouw mail open dan zet ik meteen de schermopname aan en microfoon en dan begin ik met lezen en denk hardop. Zo krijg jij realtime mijn feedback, gedachtes en hersenspinsels

Stap 3

Je ontvangt daarna direct de opname in je mailbox. En kunt weer vol energie en inspiratie doorrrrr

"Je zet iets in beweging, wat precies weet ik nog niet maar je zet me over meerdere dingen aan het denken. Dit gaat doorwerken. Fijne ideeën en inzichten! Mega bedankt voor de tijd die je er aan besteed hebt."

Rosita Pronk

WhatsApp Image 2019-04-27 at 10.16.37

Steffi van den Dries

Een Pick My Brain sessie met Hilde is echt een aanrader! Het is zo fijn om op een laagdrempelige manier eerlijk en concrete feedback te ontvangen in je mailbox. Hilde is behalve een creatief brein ook ontzettend goed om haar gedachten op een duidelijke manier over te brengen. Je hoeft niet meteen een heel traject bij iemand te volgen en kunt dus meteen aan het werk met haar waardevolle tips. In mijn geval keek ze naar mijn website vanuit een klant perspectief. Er zijn veel verbeterpunten uit gekomen om nog beter de mensen aan te trekken die bij mij passen! Ik ga er meteen mee aan de slag! Dank je wel, Hilde!