AANBOD

Wil je graag met mij werken? Bekijk hieronder mijn aanbod. Liever eerst even sparren? Stuur mij een mail: hilde@hildejagerman.nl

Marleen Sahetapy Fotografie - Hilde Jagerman-19

CONCEPT ARRANGEMENT

1:1

Een hele dag samen werken aan jou unieke business concept op een fijne plek in Meppel of andere plek in overleg (inclusief drankjes en gezonde lunch) Ook maken we een plan hoe jij je concept in de markt zet. Vooraf hebben we een online sessie van 30 minuten en na de conceptdag help ik je nog verder in 2 sessies van 30 minuten. 

Investering: €747,- ex btw

hilde3

CREATIEVE BUSINESS ONDERSTEUNING

Samenwerking vanaf 3 maanden

Wil jij grote stappen maken met je bedrijf, een nieuw business concept in de markt zetten of misschien wel de overstap maken van offline naar online? Dan is een langdurige samenwerking wat je nodig hebt. Je hebt mij dan 3 maanden of langer aan je zij als jouw creatief sparringpartner en als business ondersteuner.

Marleen Sahetapy Fotografie - Hilde Jagerman-35

COMING SOON: BE A BUSINESS ORIGINAL

Online programma + 2 sessies 1:1

I did it my way! Dat is wat ik jou gun. Origineel zijn met jouw bedrijf, het helemaal doen op jouw manier. Het maakt het ondernemen zoveel leuker. In het online programma daag ik je uit om een echte Business Original te worden. Met prikkelende opdrachten, video's, spraakberichten en voorbeelden van goede concepten.

Je houdt een jaar toegang tot de Business Original Academie. Daarnaast krijg je 2 creatieve sparsessie met mij van 30 minuten. ( Start 15 februari 2020 )

CREATIEF

INNOVATIEF

ALTIJD POSITIEF