Na 2 studies (CIBAP - vakschool voor verbeelding en HBO Communicatie) begon ik 10 jaar geleden als marketeer bij een baby- en kinderkledingmerk. Online stond toen nog in de kinderschoenen. Toch wist ik toen al hele creatieve online marketing concepten op te zetten.

Hierna werkte ik bij een online marketing bureau waar ik de hele dag bezig was met Google campagnes opzetten, analyseren en verbeteren. Niet mijn droombaan maar wel veel geleerd. o.a hoe je jezelf staande houdt in een echte mannencultuur 🙂 Maar ook ontdekte ik hier wat een grote wereld de online wereld was en wat een kansen hier lagen.

Daarna werkte ik als marketeer bij Univé, hier ontdekte ik vooral hoe sterk de combinatie van offline en online werkte.

In 2014 stapte ik de MPOP Online Business school van Simone Levie en wauw wat vond ik dat geweldig. Ik probeerde alles uit wat ik leerde en had er veel succes mee. Daarna heb ik het geluk gehad om ruim 2 jaar bij Simone te werken. Tijdens deze jaren heb ik echt alles geleerd over online ondernemen en besloot om de online wereld volledig te omarmen en ondernemers hier mee te helpen.

Ik houd van de online wereld omdat deze zich zo snel ontwikkelt en er zoveel mogelijk is.

Zie altijd en overal kansen en mogelijkheden voor ondernemers, vaak al in een paar minuten. Soms word ik zelfs wakker met een idee voor iemand 🙂

Wil je met mij kennis maken? Stuur mij een mail: hilde@hildejagerman.nl

amst
Hilde Jagerman-22
Hilde Jagerman-66

GOUDEN MOMENTEN

Je maakt wat mee zo door de jaren heen...

Met Fijke Willemse op het podium tijdens haar event. Champagne met bonbons bestellen tijdens haar online masterclass in een hotel. Maar ook samen vernieuwende concepten bedenken. Met Fijke werken is een feestje!

In het Team van Simone Levie werken op de MPOP events. Maar ook samen telkens MPOP doorontwikkelen, grote challenges ondersteunen en positieve ondersteuning bij het opnemen van les en motivatie video's.

De kans gekregen om onder de vlag van Simone een Sales School op te zetten samen met Linda Zwerver. Wat was dat leuk. In een jaar hebben we succesvol 2 toffe groepen ondernemers geholpen met sales en marketing op een intuïtieve wijze.

Zelf toffe challenges georganiseerd, een online challengeschool opgericht met meteen 22 deelnemers bij de eerste ronde en verschillende trainingen en workshops gegeven. werd ineens dé challenge-expert 🙂

Achter de schermen bij het Spirit Business Event en een ontmoeting met Gabby Bernstein. Ondersteunen bij de boeklancering: Nachten in Havana van Zarayda Groenhart en achter de schermen ondersteunen bij de video business school. De social reporter van Aniek van Puur Power op de Libelle beurs en Healthyfest.

Ook bij Yvette Tick hielp ik graag. Van het maken van haar salespage, het ontwikkelen van haar eerste academie maar ook deed ik event ondersteuning bij haar o.a storytellingsevent waar ook Ali B een prachtige talk gaf.

Met Mirjam Hegger organiseerde ik een mooie dag voor ondernemers op het kantoor van Thijs Linthout. Geweldig kantoor met ballenbakken. Ondernemen mag meer spelen zijn vindt Thijs. Helemaal mee eens! Mirjam en ik organiseerden deze dag voor het goede doel, Rocking Christmas.

Maar ook een bijzondere ontmoeting met Mark Rutte op een feestje. Iedereen keek maar niemand stapte op hem af. Ik wel 🙂 Dat leverde een leuk praatje en een mooie foto op. Hier leerde ik dat als je iets graag wilt je er gewoon op af moet stappen. Het zelfde bij Rita Verdonk, deze ontmoete ik ook op een feestje. Ik heb iets met politici  want op mijn 14e zat ik aan het ontbijt bij Hanya may weggen om te praten over de euro.

Ik ga voor nog veel meer gouden momenten erbij, misschien wel met jou!

Enkele foto's zijn gemaakt door de geweldige fotograaf Marleen Sahetapy