Staat jouw hoofd wel eens uit? Dat is een vraag die ik regelmatig krijg. Eerlijk? Nee eigenlijk niet. Ik zie altijd en overal kansen en mogelijkheden voor ondernemers, vaak al in een paar minuten. Soms word ik zelfs wakker met een idee voor iemand.

 

Als klein meisje was ik altijd al creatief bezig en het was daarom ook niet gek dat ik een creatieve opleiding zou gaan doen. Ik koos voor het CIBAP (vakschool voor verbeelding) en daarna deed ik nog een HBO studie communicatie.

 

Tijdens mij studies veel gereisd en een tijdje in het buitenland gestudeerd. Mooie herinneringen aan deze tijd.

 

Maar na al die studies kreeg ik ook wel zin om te gaan werken. Ik kreeg een mooie baan als marketeer bij een baby- en kinderkledingmerk. Online stond toen nog in de kinderschoenen. Toch wist ik toen al hele creatieve online marketing concepten op te zetten. Lekker pionieren.

DSC01171
DSC01143

Hierna werkte ik bij een online marketing bureau waar ik de hele dag bezig was met Google campagnes opzetten, analyseren en verbeteren. Niet mijn droombaan maar wel veel geleerd. o.a hoe je jezelf staande houdt in een echte mannencultuur 🙂 Maar ook ontdekte ik hier wat een grote wereld de online wereld was en wat een kansen hier lagen.

In 2014 stapte ik de MPOP Online Business school van Simone Levie en toen er echt een nieuwe wereld voor mij open. Wat vond ik dat geweldig. Ik probeerde alles uit wat ik leerde en had er veel succes mee.

Daarna heb ik het geluk gehad om ruim 2 jaar bij Simone te werken.

Tijdens deze jaren heb ik echt alles geleerd over online ondernemen en besloot om de online wereld volledig te omarmen en ondernemers hier mee te helpen.

Ik houd van de online wereld omdat deze zich zo snel ontwikkelt en er zoveel mogelijk is. Ook voor jou!

Heb je zin om de online wereld ook te ontdekken? Voel je dat er veel mogelijk is maar heb je iemand nodig die creatief en strategisch met je meedenkt? Je bent van harte welkom in mijn kantoor in Meppel (boven het station) Maar uiteraard kunnen we ook online afspreken.

DSC01240