muriel

Muriel van Dinteren

Ik stik van de ideeën en heb onwijs veel creativiteit in mij maar soms vind ik het heel erg lastig om dat dus op een hele goede manier te verwoorden naar mijn klanten.

En dat is exact dat wat Hilde dus voor mij doet

ik ben ontzettend blij dat ik bij haar ben ingestapt
Dus mocht je twijfelen, doe het! Want het is ongelooflijk hoe zij heel snel elke keer met oplossingen komt dat je echt denkt van oh wauw zo kan het ook.

Dus ik zeg, pak je kans want Hilde is MAGIC

Adeline Mans

Binnen een kwartier had ik door de creatieve input van Hilde dé beste invalshoek voor mijn online training te pakken, dezelfde dag nog mijn 1-op-1 aanbod op papier staan, een 3-daagse challenge uitgedacht én een heel nieuw idee voor een podcast. Ik ben nog geen week verder en de eerste podcast staat live, mijn Instagram met challenge is van start en ik ben gewoon weer een beetje meer verliefd op mijn eigen training. Zij ziet wat je zelf (nog) niet kan zien. Het is zo fijn dat Hilde als mijn fellow manifesting generator (aka de MG) zo vanuit dezelfde energie werkt. Ik boek vanaf nu elk jaar een dag bij haar.

adeline
danielle
dorien

Danielle Wieten

Hilde is enorm toegankelijk en heeft een directe lijn met haar persoonlijke inspiratiebron. Op het moment dat Hilde aan gaat, is ze niet te stoppen. En de energie die daarbij vrijkomt is enorm aanstekelijk en werkt zelfs na de sessie door! Ze voelt enorm goed aan wat past en niet past en is in staat projecten net op een andere manier aan te vliegen, vorm te geven en belichten. Heb je behoefte aan een fijne sparringpartner om je idee op een net wat andere manier in de wereld te zetten? Dan kan ik je creatief brein Hilde van harte aanbevelen!

Dorien Blaauw

Hilde heeft mij in 1 sessie van 90 minuten geholpen om uit mijn eigen 'box' te komen en op andere manieren naar mijn business te kijken. Haar creatieve brein is echt Magic! Ik ging naar huis met minstens 10 nieuwe businessideeën naar huis.

saakje

Saakje Bakker

Een uurtje sparren met Hilde leverde mij een volgeschreven A3 met inspiratie op. De ideeën lagen onder mijn neus maar ik zag ze niet. Hilde wel! Heerlijk hoe ze snel schakelt, zaken die in mijn hoofd nog los waren aan elkaar verbindt en er ineens een heel concept ontstaat. Binnen no time was er echt een 1 + 1 = 3 (en meer!).

Simone Levie

Hilde is een creatief talent. Online ondernemen, content en concepten en dat koppelen aan een online marketing strategie. Ze kan super snel meedenken en komt met geweldige ideeën. Loop je vast met je ideeën? Vind je het lastig om een strategie te bedenken? Of wil je je graag onderscheidend positioneren? Hilde ziet precies wat jij kan en waar jij goed in bent. En kan dat meteen ook koppelen aan een business model incl creatief concept. Ik vlieg Hilde nog altijd graag in als trainer. En Hilde zit ook in mijn testpanel. Hilde kan er altijd nog iets extra's aan toevoegen waardoor nog meer mensen Hell Yes zullen zeggen tegen mijn aanbod

Simone Levie
Best Selling Auteur “Start Before You’re Ready”; #1 Online Programma’s Expert; MPOP; Transformatie School; Vrouwelijke Leiderschap; Vrouwelijke Ondernemer, Trainer en Coach

levie
yvette

Yvette Duursma

Creatief, spiritueel en tegelijkertijd super praktisch, dat is écht Hilde. Ik was op zoek naar een onderscheidend online concept. Een hoofd vol ideeën, maar ik vond het lastig om te vertalen naar iets unieks. De VIP-dag met Hilde was precies wat ik nodig had. Aan het einde van deze inspirerende dag had ik echt iets gaafs staan en het was ook nog eens helemaal mij. Dat is ook echt de kracht van Hilde. Ze tuned helemaal in op jou en waar jij energie van krijgt. En wat ik niet meer zal vergeten is onze blote voeten wandeling. Precies op het moment dat het even niet meer stroomde (en ik teveel in mijn hoofd zat), vroeg ze mij om mijn schoenen uit te doen en op blote voeten verder te lopen door het park. 'Even wat anders doen, contact maken met de aarde en dan stroomt de creativiteit wel weer'; zei ze. Gaaf toch!

Nu hebben wij nog steeds veel contact. Ze weet altijd wel weer iets extra's toe te voegen aan mijn aanbod, waardoor het nog gaver wordt voor mijn klanten.
Schermafbeelding 2022-02-27 om 18.53.43

Top 10 beste coaches van Nederland - https://hetnlpcollege.nl/beste-coaches-nederland/

cibap_logo

Suzette Benjamins
Taakhouder Werken / Fase 4 / CiC Coach
Onderwijsteam Fase 4

Suzette Benjamins

In deze lastige corona tijd hebben studenten van het Cibap laten zien dat Omdenken in hun DNA zit. Door tijdens een schoolproject op zoek te gaan naar mensen en bedrijven die zij een helpende hand konden bieden. Niet alleen zagen zij kansen voor ondernemers, die getroffen werden door de coronacrisis ook kwamen meer sociale oplossingen aanbod..

Hilde Jagerman heeft mijn studenten hierin niet alleen professioneel begeleid, maar heeft samen met hen nagedacht hoe ze hun ideeën naar een hoger niveau konden tillen. Altijd positief, zeer flexibel en met een hoge mate van betrokkenheid.

Fijke Willemse

Hilde heeft een dijk aan ervaring en geeft met haar social media marketing & internetkunde je bedrijf vleugels. Ze denkt mee en kijkt naar het creatieve aspect in je business in lijn met je visie en werkwijze. Op het moment dat je met Hilde werkt ontvang je ludieke ideeën die net anders zijn dan de rest, waardoor je sneller verkoop genereert.

Pionieren is haar op het lijf geschreven en werken met Hilde is een feestje.

Fijke Willemse
Nr.01 BusinessMaster voor Personalities, Influencers & Artiesten met een roeping
Spreker I Uitgeroepen tot beste counselor van Nederland & België

fijketest

Aniek Jonckers

Met Aniek werkte ik 2 jaar intensief samen. Ik was haar creatief sparringpartner en hielp haar met alle zaken rondom haar online onderneming.

Zo leuk, Aniek maakte een video over mij.

Dionnefoto

Dionne Hendriks

Hilde is echt een ideeënfontein.

Het fijne van werken met Hilde is dat ze altijd met je op zoek gaat naar datgene wat dichtbij je ligt. Ze kan heerlijk out-of-the-box denken, en aangezien ik als multipotential ondernemer niet geloof in het hokje van één passie per persoon, is ze een waardevolle sparringspartner voor mij.
 
Dionne Hendriks
Businesscoach voor Multipotentials en Multipassionates

Anke Oerlemans

Hilde stelt haar Mind helemaal open voor jou. Om jouw concepten precies helder te krijgen zoals jij ze bedoeld hebt. Ze ziet ook net die dingen die jezelf even over het hoofd ziet of als vanzelf sprekend. En dat zijn nu net de dingen die mij precies op de juiste weg hebben gezet voor de eerste stapjes om mijn nieuwe concept te beginnen. Ik ging met uitgewerkte en duidelijke ideeën weer blij terug naar huis. Een aanrader dus!

miranda
vanessa

Vanessa Hovingh

Hilde denkt echt met je mee! Ze heeft praktische inspirerende ideeën. Met een hele vriendelijke intentie geeft ze business gerichte strategieën. Daarbij brengt ze focus in je volgende stappen. Zodat je in je kracht, vol zelfvertrouwen weer verder gericht kan ondernemen.

Ik ging aan het einde van de dag weg met een heel helder doel en een duidelijke stappenplan! Het heeft mij enorm geholpen in mijn business. Haar strategie beloonde mij 3 dagen later met inkomsten!
Dankjewel❤️🌻

Fergel Lo A Njoe

Weet je wat zo cool is. Zij is de allersnelste-met-nieuwe-haalbare- ideeen-komende persoon die ik ken. Ik ga helemaal aan en moet mijn pen in de aanslag hebben. Want wat uit haar brein komt is goud.

Dus wat ze doet is, ze opent mijn ebook, maakt van die leuke geluiden, oeh, ahhh, euuh, huh? ! vertaalt daarmee de ervaring als lezer. En dan zegt ze, weet je wat je ook kan doen? En zo volgen er zomaar 5,6,7, nieuwe ideeen uit, instant. Ik hoef alleen maar te kiezen. Zelfs een nieuwe training die ik nu ontwikkel, geboren in t Hoofd van Hilde in slechts enkele minuten. Met haar goud maakt ze van mijn goud nog meer goud.

Ben wildenthousiast!

jenny

Jenny Hoekstra

Hilde denkt zo ontzettend goed mee met mijn business. Ze heeft hier echt een gevoels-antenne voor, dat ze heel goed aanvoelt wat mijn ding is en wat werkt voor mij. Hilde ziet vele mogelijkheden en die deelt ze ook allemaal rijkelijk met me. Ik heb ontzettend veel gehad aan haar waardevolle feedback. Het voelt echt als een co creatie. Ze ziet me echt in mijn volle potentieel en ze is eerlijk en wind er geen doekjes om en dat brengt je juist verder. Super bedankt

Bo Vertelt!

Hilde is een prachtige bron van creativiteit die je graag in je netwerk wilt hebben.

U vraagt en Hilde denkt op prachtige en creatieve snel met je mee.

Ik heb Hilde gevraagd om mee te denken voor een online facebook community, en hoe mooi was het dat zij doormiddel van het stellen van een paar vragen al snel wist in welke hoek zij die naam moest gaan zoeken.

Het contact met Hilde is snel en ze stelt zich helemaal in dienst van jou en de opdracht die ze van je krijgt.

Ze kwam 2 dagen na ons telefonische contact al met de prachtigste namen, waar ik er al snel 1 van uitkoos.

 

Ernst-Jan, Joyce en de honden Bo, Balou & Pien

Team Bo Vertelt

 

BoVertelt_Logo_Slogan
IMG_2789
IMG_5243
IMG_5244
IMG_2934
IMG_2933
IMG_5245