danielle

Danielle Wieten

Hilde is enorm toegankelijk en heeft een directe lijn met haar persoonlijke inspiratiebron. Op het moment dat Hilde aan gaat, is ze niet te stoppen. En de energie die daarbij vrijkomt is enorm aanstekelijk en werkt zelfs na de sessie door! Ze voelt enorm goed aan wat past en niet past en is in staat projecten net op een andere manier aan te vliegen, vorm te geven en belichten. Heb je behoefte aan een fijne sparringpartner om je idee op een net wat andere manier in de wereld te zetten? Dan kan ik je creatief brein Hilde van harte aanbevelen!

dorien

Dorien Blaauw

Hilde heeft mij in 1 sessie van 90 minuten geholpen om uit mijn eigen 'box' te komen en op andere manieren naar mijn business te kijken. Haar creatieve brein is echt Magic! Ik ging naar huis met minstens 10 nieuwe businessideeën naar huis.

Fijke Willemse

Hilde heeft een dijk aan ervaring en geeft met haar social media marketing & internetkunde je bedrijf vleugels. Ze denkt mee en kijkt naar het creatieve aspect in je business in lijn met je visie en werkwijze. Op het moment dat je met Hilde werkt ontvang je ludieke ideeën die net anders zijn dan de rest, waardoor je sneller verkoop genereert.

Pionieren is haar op het lijf geschreven.
Het werken met Hilde is een feestje: we werken samen met veel plezier en gaan daarbij de troepen vooruit.

Fijke Willemse
Nr.01 BusinessMaster voor Personalities, Influencers & Artiesten met een roeping
Spreker I Uitgeroepen tot beste counselor van Nederland & België

fijketest

Aniek Jonckers

Met Aniek werk ik al 2 jaar intensief samen. Ik ben haar creatief sparringpartner en help haar met alle zaken rondom online ondernemen. Ook maakte ik voor Aniek o.a haar Puur Power academie en haar website puur-power.nl

Zo leuk, Aniek maakte een video over mij.

Dionnefoto

Dionne Hendriks

Hilde is echt een ideeënfontein.

Het fijne van werken met Hilde is dat ze altijd met je op zoek gaat naar datgene wat dichtbij je ligt. Ze kan heerlijk out-of-the-box denken, en aangezien ik als multipotential ondernemer niet geloof in het hokje van één passie per persoon, is ze een waardevolle sparringspartner voor mij.
 
Dionne Hendriks
Businesscoach voor Multipotentials en Multipassionates

Anke Oerlemans

Hilde stelt haar Mind helemaal open voor jou. Om jouw concepten precies helder te krijgen zoals jij ze bedoeld hebt. Ze ziet ook net die dingen die jezelf even over het hoofd ziet of als vanzelf sprekend. En dat zijn nu net de dingen die mij precies op de juiste weg hebben gezet voor de eerste stapjes om mijn nieuwe concept te beginnen. Ik ging met uitgewerkte en duidelijke ideeën weer blij terug naar huis. Een aanrader dus!

miranda
annemiek
annmiek2