The Lucky One-2
  • Exclusief 1 op 1
  • Via Whatsapp of Voxer

Jouw Creatieve en Strategische Marketingpartner

Je hebt al een goed lopende online business. Je weet waar je voor staat en waar je naar toe wilt. Je hoeft daarom ook geen lange trajecten meer. Maar waar je wel behoefte aan hebt is om regelmatig te sparren met iemand die lekker snel, scherp en mega creatief denkt. Iemand aan wie je je ideeën kunt voorleggen, die op hoog niveau meedenkt en er een geniaal sausje overgiet. Maar ook iemand waar je samen heerlijk mee kunt sparren over nieuwe concepten en marketing en lanceer strategieën.

Deze trajecten gaan via Voxer of Whatsapp. Jij spreekt in wanneer het jou uitkomt en ik reageer zo snel mogelijk maar altijd binnen 48 uur. Je zult al snel ervaren hoe ontzettend lekker dit werkt.

Investering

€ 850,- per maand (maandelijks opzegbaar) of

€ 7500,- voor een heel jaar

The Lucky One (2)

Investering
€850,- (ex btw) inclusief 1 week Voxer/Whatsapp coaching na de brainstormsessie.

Brainstormsessie 2,5 uur all in

Ja fijn! 2,5 uur lang samen brainstormen over jouw business. We spreken af op mijn kantoor in Meppel en daar zet ik mijn creatieve brein volledig aan om jou te inspireren en mee te denken met creatieve concepten en je marketing. Ik geef je heel veel inspiratie maar zorg er wel voor dat het helemaal past bij jou en dat het simpel, luchtig en fun blijft. Je hebt er niks aan dat je weggaat met een hoofd vol ideeën maar dat je geen stappen maakt daarna. Ik zorg voor lekkere drankjes, hapjes en de lunch. Je hoeft niks voor te bereiden verder, je komt gewoon mijn kant op en daar duiken we meteen de creatie en inspiratie in.

 

Liever online? Dat is ook mogelijk. Neem even contact met mij op dan bespreken we de mogelijkheden.

levie

Hilde is een creatief talent. Online ondernemen, content en concepten en dat koppelen aan een online marketing strategie. Ze kan super snel meedenken en komt met geweldige ideeën. Loop je vast met je ideeën? Vind je het lastig om een strategie te bedenken? Of wil je je graag onderscheidend positioneren? Hilde ziet precies wat jij kan en waar jij goed in bent. En kan dat meteen ook koppelen aan een business model incl creatief concept. Ik vlieg Hilde nog altijd graag in als trainer. En Hilde zit ook in mijn testpanel. Hilde kan er altijd nog iets extra's aan toevoegen waardoor nog meer mensen Hell Yes zullen zeggen tegen mijn aanbod.

Simone Levie

Businesscoach

muriel

Soms loop ik vast met mijn aanbod .

Ik stik van de ideeën en heb onwijs veel creativiteit in mij maar soms vind ik het heel erg lastig om dat dus op een hele goede manier te verwoorden naar mijn klanten.

En dat is exact dat wat Hilde dus voor mij doet

ik ben ontzettend blij dat ik bij haar ben ingestapt 
Dus mocht je twijfelen, doe het! Want het is ongelooflijk hoe zij heel snel elke keer met oplossingen komt dat je echt denkt van oh wauw zo kan het ook.

Dus ik zeg, pak je kans want Hilde is MAGIC

Muriel van Dinteren

Voice Authority & Présence Coach

adeline

Binnen een kwartier had ik door de creatieve input van Hilde dé beste invalshoek voor mijn online training te pakken, dezelfde dag nog mijn 1-op-1 aanbod op papier staan, een 3-daagse challenge uitgedacht én een heel nieuw idee voor een podcast. Ik ben nog geen week verder en de eerste podcast staat live, mijn Instagram met challenge is van start en ik ben gewoon weer een beetje meer verliefd op mijn eigen training. Zij ziet wat je zelf (nog) niet kan zien. Het is zo fijn dat Hilde als mijn fellow manifesting generator (aka de MG) zo vanuit dezelfde energie werkt. Ik boek vanaf nu elk jaar een dag bij haar.

Adeline Mans