Skip to content
3

Investering
Vanaf €250,- (ex btw) per maand
In een persoonlijke call bespreken we samen jouw wensen

CO PILOOT FLIGHT

Je hebt al een succesvol bedrijf en bent toe aan de volgende stap. Daarvoor zoek je een creatief sparringpartner die goed op de hoogte is van alle (online) ontwikkelingen maar die ook voorbij gaan aan alles wat er al is. 

Ik onderscheid mij door dat ik altijd unieke ideeën heb die helemaal passen bij jou en jouw bedrijf. Copy-paste is niet aan mij besteed. Ik vind het ontzettend belangrijk dat jij onderscheidend bent in je manier van zichtbaarheid, je teksten, je concepten...in alles!

Ik ben eerlijk en kritisch en werk heel intuïtief.

Als CoPiloot ben ik jouw creatief sparringpartner en ontwikkel ik samen met jou nieuwe concepten, spraakmakende marketinguitingen en creatieve communicatiemiddelen.

1

PICK MY BRAIN

Behoefte aan een creatieve & eerlijke blik op jouw idee, tekst, website of ander concept? Bekeken vanuit klant perspectief? Ik kijk realtime met jou mee, neem alles op en je hebt daarna direct de opname in je mailbox

Marleen Sahetapy Fotografie - Hilde Jagerman-19

Investering
Vanaf €650,- (ex btw)
Arrangement bestaat uit volledig verzorgde dag + 2 calls

CREATIEF CONCEPT ARRANGEMENT

We gaan een hele dag samen full focus en fun werken aan jouw business. Vooraf hebben we een call om te bespreken waar je nu staat en wat je heel graag zou willen. De dag zal intuïtief verlopen. Verwacht geen strategische stappenplannen en uitgeschreven funnels. Dit is uiteindelijk niet waar het om gaat. Jouw marketing, jouw uitingen, jouw teksten, jouw ideeën het gaat allemaal kloppend worden. Ik ga je hierbij helpen. Deze dag tune ik volledig in op jou en jouw bedrijf.

Deze dag is voor jou als je behoefte hebt om jouw hele bedrijf en marketing eens flink te gaan vernieuwen. Je wilt naar de next level en wilt veel meer de kracht van online werken en online marketing inzetten. Deze dag gaan we samen toffe nieuwe producten en diensten bedenken die helemaal passen bij jou. Tussendoor leer ik je alles over de online wereld, spraakmakende marketing en creatieve communicatie.

Deze dag is volledig verzorgd (dus inclusief koffie, thee en lunch en is van 10.00-15.00 uur. Locatie in overleg.

Na deze dag hebben we nog 1x een skypecall van 30 minuten.