Marleen Sahetapy Fotografie - Hilde Jagerman-45

Kosten
€177,- (ex btw) voor een sessie van 90 minuten. Dit kan online of op locatie in Meppel

BUSINESS INSPIRATIE SESSIE (1 op 1)

Het doel van deze sessie is om 90 minuten full power en energie met jou mee te denken. Al jouw vragen over online ondernemen, social media, spraakmakende marketing en creatieve communicatie zal ik beantwoorden. Maar ook kan ik on the spot met je meedenken met een tof nieuw concept of nieuw businessmodel.

Anderhalf uur lang ben ik jouw creatief en strategisch sparringpartner en mag je creatief brein volledig benutten.

1

PICK MY BRAIN

Behoefte aan een creatieve & eerlijke blik op jouw idee, tekst, website of ander concept? Bekeken vanuit klant perspectief? Ik kijk realtime met jou mee, neem alles op en je hebt daarna direct de opname in je mailbox

Marleen Sahetapy Fotografie - Hilde Jagerman-19

Investering
Vanaf €650,- (ex btw)
Arrangement bestaat uit volledig verzorgde dag + 2 calls

CREATIEF CONCEPT ARRANGEMENT

We gaan een hele dag samen full focus en fun werken aan jouw business. Vooraf hebben we een call om te bespreken waar je nu staat en wat je heel graag zou willen. De dag zal intuïtief verlopen. Verwacht geen strategische stappenplannen en uitgeschreven funnels. Dit is uiteindelijk niet waar het om gaat. Jouw marketing, jouw uitingen, jouw teksten, jouw ideeën het gaat allemaal kloppend worden. Ik ga je hierbij helpen. Deze dag tune ik volledig in op jou en jouw bedrijf.

Deze dag is voor jou als je behoefte hebt om jouw hele bedrijf en marketing eens flink te gaan vernieuwen. Je wilt naar de next level en wilt veel meer de kracht van online werken en online marketing inzetten. Deze dag gaan we samen toffe nieuwe producten en diensten bedenken die helemaal passen bij jou. Tussendoor leer ik je alles over de online wereld, spraakmakende marketing en creatieve communicatie.

Deze dag is volledig verzorgd (dus inclusief koffie, thee en lunch en is van 10.00-15.00 uur. Locatie in overleg.

Na deze dag hebben we nog 1x een skypecall van 30 minuten.